Aby byla bible dostupná všem. až 50% slevy

Aby byla bible dostupná všem. až 50% slevy

Blížící se Mezinárodní den překladatelů už tradičně oslavíme třídenní slevovou akcí na Bible s krycím názvem Jeroným, pojmenovanou podle nejznámějšího překladatele Bible a patrona překladatelů svatého Jeronýma.

Svým latinským překladem Vulgata (od latinského lidový) Jeroným zpřístupnil na přelomu 4. a 5. století Písmo prakticky celému západnímu světu. V den výročí překladatelova úmrtí se 30. září slaví Mezinárodní den překladatelů a Biblion při této příležitosti vyhlašuje maximální možné slevy na všechna vydání Bible21.

Tento nový český překlad vznikal na přelomu 20. a 21. století z touhy zpřístupnit nadčasové poselství Bible současnému čtenáři. Dnešním jazykem, ale i dostupnou cenou. Proto je Bible v překladu 21. století k dispozici od nejlevnějšího paperbacku přes praktické kapesní vydání až po rodinný formát s velkými písmeny. Během nadcházejícího jeronýmovského víkendu Biblion zajde v této své snaze ještě dál a nabídne čtenářům Bible za nejnižší možné ceny, aby byla Bible dostupná opravdu všem.

Mimořádná slevová Akce Jeroným začne už v pátek 29. září. Všechna dostupná vydání Bible21 budou v e-knihkupectví biblion.cz k dispozici až s 50% slevou po celé tři dny až do půlnoci v sobotu 1. října. Nechte si doporučit vydání pro vás.

Nejlevnější Bible

Nejoblíbenější „základní“ verze Bible21 je zpět v nové podobě, tentokrát jako kvalitní a praktický paperback.

Paperback 195 Kč (původně 390 Kč)

Bible pro klasiky

Odolná a atraktivní vazba v umělé kůži, kvalitní dvoubarevný tisk na nažloutlém biblovém papíru, zakulacené rohy a praktická záložka.

Tyrkysová 470 Kč (původně 770 Kč)
Černá 470 Kč (původně 770 Kč)
Hnědá 470 Kč (původně 770 Kč)

Bible do rodiny

Bible21 ve velikosti „XL“ je vytištěna mimořádně velkými písmeny. Je tak ideální nejen pro ty, kdo mají potíže se čtením drobnějšího textu, ale i jako rodinná Bible, svatební dar, Bible na kazatelnu či pro veřejné čtení.

XL (pevná vazba) 345 Kč (původně 690 Kč)
XL Bordeaux (umělá kůže, vínová) 1 380 Kč (původně 1 980 Kč)
XL Sky (umělá kůže, modrá) 1 380 Kč (původně 1 980 Kč)

Bible na celý život

Luxusní provedení Bible21 vázané v pravé kůži se zlatou ořízkou. Ideální jako hodnotný dárek na celý život.

Pravá kůže 1 390 Kč (původně 1 990 Kč)

Bible do kapsy

Kapesní formát v odolné a atraktivní kožené vazbě, kvalitní dvoubarevný tisk dvousloupcové sazby na nažloutlém biblovém papíru, zakulacené rohy a praktická záložka.

Gold (pravá kůže, zlatá) 690 Kč (původně 990 Kč)
Coral (pravá kůže, korálová) 690 Kč (původně 990 Kč)

Bible na poznámky

Bible21 ilumina zve čtenáře ke kreativnímu dialogu s biblickým textem a nabízí prostor pro čtenářské zápisky i vlastní ilustrace.

ilumina měkká 620 Kč (původně 890 Kč)
ilumina pevná 620 Kč (původně 890 Kč)