Bible21 s sebou

Bible21 s sebou

Přejete si Bibli to go, tedy Bibli s sebou? Máte ji mít! Právě vychází kapesní Bible21.

Bible21 za deset let od svého prvního vydání vyšla v mnoha vydáních, barvách i podobách včetně vydání „XL“ s pohodlně čitelným velkým textem. Dosud ale nikdy nevyšla v kapesním formátu, který by byl vhodný pro každodenní nošení s sebou. Dlouho jsme o této kapesní Bibli snili — a teď, na počátku Adventu 2019, se tento sen stává skutečností: Bible21 Pocket, jak ji v Biblionu důvěrně nazýváme, spatřila světlo světa v pátek 29. listopadu.

Jaká je Bible21 Pocket?

Rozměr 9,5 x 15 cm je takový, aby se dobře vešel do pánské kapsy nebo dámské kabelky. Co se týče barev, přichystali jsme pro vás hned šest různých variant. Na fajnšmekry a ty, co si potrpí na luxusní a také trvanlivé věci, čekají dva odstíny obálky z pravé kůže, a to zlatavě hnědá (se zlatou ořízkou) a korálově červená (se stříbrnou ořízkou). Obě kožené kapesní Bible dostanete v praktické papírové krabičce.

Kvalita a hravé barvy

U obálky z umělé kůže se můžete těšit na rozvernou růžovou, moderní zelenou, klasickou černou, či krásně modrou variantu. Vnitřní tisk bude dvoubarevný, s červenými čísly kapitol, nadpisy a popisky. Že se bude jednat o poctivé provedení, zaručuje výroba v německé tiskárně C. H. Beck, se kterou spolupracujeme již řadu let. Ptáte-li se na objem, kapesní Bible21 obsahuje 1216 stran božího čtení v překvapivě kompaktním svazku na francouzském biblovém papíru v odstínu slonové kosti. Všechny kapesní Bible si můžete již také objednat na našem e-shopu: www.biblion.cz

Slavnostní uvedení na trh

Na den jejího vydání se v Biblionu konal před-adventní večírek s „kolaudací“ našeho nového sídla v těsné blízkosti metra Dejvická. Zde byla také kapesní Bible poprvé slavnostně uvedena. Každý kdo na večírek dorazil, si mohl prohlédnout novou expozici Biblioních knih a kromě číše vína na příchozí čekal také adventní knižní dárek. Díky všem, kdo jste přišli, měli jsme úplně plno a bylo to krásné 🙂 Moc se těšíme i na všechny, kdo se u nás v budoucnu zastavíte. Až do Vánoc máme pro každého zákazníka knihu zdarma! Hledejte nás na adrese Rooseveltova 49, Praha 6.