Bible21 se vrací! K 10. narozeninám dostala nový odlehčený kabát

Bible21 se vrací! K 10. narozeninám dostala nový odlehčený kabát

Tato publikace je ideální volbou při výběru Bible pro mladé a lidi v pohybu. Skvěle se hodí také k nákupu většího množství Biblí pro letní tábory či festivaly. Proto jsme do konce června přichystali akci 10 + 10 Biblí zdarma na našem e-shopu.

Překlad 21. století přináší nadčasové poselství Bible v současné, čtivé češtině. Ihned po svém prvním vydání v roce 2009 se Bible21 stala českým bestsellerem. Dodnes vyšlo již přes 145.000 výtisků. Hlavní myšlenkou celého projektu Bible21 je učinit Bibli dostupnou v každém ohledu a pro co nejširší okruh čtenářů. Praktický a nenákladný formát v kvalitním a paperbacku tuto myšlenku doslova naplňuje.

Bible21 usiluje o maximální věrnost původním hebrejským, aramejským a řeckým textům. Zároveň chce oslovit i dnešní čtenáře – ty, kteří jsou zvyklí čerpat z Knihy knih inspiraci pro každý den, i ty, kdo ji otevírají poprvé. Tým autorů v čele s Alexandrem Flekem na tomto překladu pracoval více než 15 let. Jejich úsilí nebylo marné, protože překlad 21. století se řadí k nejoblíbenějším českým překladům zejména mezi mladšími čtenáři a jeho obliba rok od roku stoupá.

Video