Bible21 v nových barvách – předjarní krajina i teplé moře

Bible21 v nových barvách – předjarní krajina i teplé moře

Zájem o naše kvalitní, dostupné a krásné Bible neutuchá – v Biblionu už máme na kontě přes 155 tisíc prodaných výtisků – a proto neleníme ani my a rozšiřujeme nabídku! Barevné varianty Bible21 vázané v umělé eko kůži jsme nyní doplnili o tři nová provedení. 

Mezi dostupnou škálou přírodních odstínů si v letošním předjaří můžete vybírat ze dvou zemitých barev – potahů v uklidňující hnědé a univerzální, důstojné černé.  Pro ty z vás, kdo sáhnou raději po jasných a sytých barvách, jakých je přes zimu nedostatek, jsme připravili tyrkysovou, barvu teplého moře a letního nebe.

Nadto nabízíme také luxusní provedení Bible21 vázané v pravé kůži se zlatou ořízkou, dostupné spolu s ochranným boxem – ideální jako hodnotný dárek na celý život.

Bible21 umělá kůže hnědá

Odolná a atraktivní vazba v umělé kůži, kvalitní dvoubarevný tisk na nažloutlém biblovém papíru, zakulacené rohy a praktická záložka. Přírodní odstín teplé hnědé působí uklidňujícím dojmem jako vzpomínka na vůni dřeva nebo starou knihovnu.

Bible21 umělá kůže černá

Totéž provedení s vazbou v eko kůži. Že je černá Bible depresivní? Kdepak! Jestli i pro „malé černé“ platí neměnná nadčasovost, pro Bibli to platí aspoň dvojnásob!

Bible21 umělá kůže tyrkysová

Další z biblických novinek letošního jara – sytá tyrkysová jako příslib jasné oblohy, slunných dní, mořských dobrodružství. S Božím požehnáním.

Bible21 pravá kůže, luxusní

Luxusní provedení Bible21 vázané v pravé kůži se zlatou ořízkou. Ideální jako hodnotný dárek na celý život.

Všechny tyto Bible je možné zakoupit do 19. května v našem e-knihkupectví se slevou 20 %.