Biblion hledá nakladatelského redaktora/nakladatelskou redaktorku

Biblion hledá nakladatelského redaktora/nakladatelskou redaktorku

Nakladatelství Biblion vypisuje výběrové řízení na pozici nakladatelského redaktora/nakladatelské redaktorky.

Na pozici nakladatelského redaktora/nakladatelské redaktorky hledáme osobu na 80 hodin měsíčně. Vaší náplní práce bude jazyková redakce českých rukopisů i překladů, převážně z angličtiny. Menší část práce zahrnuje psaní PR textů (tiskové zprávy, články apod.).

Očekáváme zkušenost s jazykovou redakcí, probíhající nebo ukončené studium bohemistiky nebo příbuzného oboru, dále pak pečlivost, spolehlivost, samostatnost, pozitivní přístup a souznění s vizí nakladatelství.

Vydáváme současnou duchovní literaturu s přesahem do společenských témat, která otevírá biblické poselství generaci 21. století. Naše produkce sice není široká, ale u každého titulu přesně víme, proč ho děláme, a věnujeme mu maximální péči. Vydáváme jak překlady inspirativních titulů ze zahraničí, tak poskytujeme silné redakční zázemí domácím autorům. Naším cílem nejsou stohy zbytečně potištěného papíru. Vyhledáváme aktuální témata, která čtenáře skutečně zajímají, rádi vnášíme do českého duchovního prostoru nové pohledy a vyvoláváme diskusi.

Mezi vašimi benefity budou naše knihy pro osobní potřebu zdarma, telefonní tarif zdarma, možnost pracovního notebooku a flexibilní pracovní doba.

Můžete se těšit na pestrou práci v malém a přátelském kolektivu v neziskovém sektoru s kulturně-duchovním přesahem. Práce na živnostenský list. Jsme otevřeni diskusi o výši hodinové odměny. Home office. Nástup možný v průběhu září 2023.

Napište nám o sobě na info@biblion.cz. Pohovory proběhnou začátkem září 2023. Těšíme se na vás!

Biblion hledá office managera/ku a fundraisera/ku

Partnerské organizace Biblion, z. s. a Nadační fond Bible21 vypisují výběrové řízení na sdílenou pozici office managera/ky a fundraisera/ky.