Jarní cenová obleva v Biblionu

Jarní cenová obleva v Biblionu

Chceme vám poděkovat, že i v tomto čase podporujete naši práci, kupujete a čtete naše knihy. Váš zájem nám dělá radost a je pro nás povzbuzením. Snad na oplátku my potěšíme vás jarní cenovou oblevou, která se týká především titulů spjatých s tematikou Velikonoc.

V těchto dnech můžete ušetřit 20 % na všech dílech dílech oblíbeného presbyteriánského autora Timothy Kellera, které máme v nabídce. Nemusíme určitě připomínat, že Kellerova Naděje navzdory nebo podobně úspěšný Králův kříž, jsou knihy se skvěle zpracovanou tématikou svátků, ke kterým se skrze postní období nezadržitelně blížíme.

Timothy Keller – Naděje navzdory

Naděje navzdory je kniha o realitě vzkříšení a smyslu Velikonoc. S fascinujícím porozuměním biblickému textu i našemu aktuálnímu kontextu odhaluje čtenářům ústřední poselství křesťanské víry a představuje světu naději, která změnila – a ještě změní – svět.

Timothy Keller – Evangelium pro všední den

Knižní průvodce k osmidílné videosérii, v níž Dr. Tim Keller provází diváky základními pravdami evangelia a jejich aplikací v každodenním životě. Kniha obsahuje text jednotlivých přednášek s odkazy na další literaturu, náměty k zamyšlení a otázky k diskusi.

Timothy Keller – Králův Kříž

Známý manhattanský pastor a myslitel označený časopisem Newsweek za „C. S. Lewise 21. století“ předkládá čtenářům překvapivě svěží pohled na Ježíše Krista, v jehož příběhu vidí klíč ke smyslu našeho života i světa. Tak jako ostatní jeho knihy i tato je určena všem přemýšlivým čtenářům – věřícím, duchovně hledajícím i skeptikům.

Timothy Keller – Tajemství Vánoc

Příběh o Ježíšově narození zná přeci každý zpaměti. Timothy Keller nabízí nové čtení dobře známého vyprávění. To, o čem jsme už tolikrát slyšeli, staví do nového světla a to, co bylo zapomenuté, znovu objevuje. Nabízí se nám možnost znovu zaslechnout dobrou zprávu: Bůh proměňuje svět svou blízkostí, která nikoho nenechává stranou.

O modlitební knize nejen pro evangelíky Ty jsi se mnou, už určitě víte. I tu můžete nyní pořídit s 20% slevou. Stejně výhodně je k dostání i biblioní „klasika” – Parabible.

Ty jsi se mnou: Modlitby a texty k meditaci

Ty jsi se mnou je modlitební kniha nejen pro evangelíky. Shromažďuje pestrou škálu textů – od modliteb starokřesťanských až po ty zcela současné; modlitby církevních velikánů i modlitby babiček, studentů, nemocných. Průřez církevním rokem i během všedního života. Kniha vychází ve spolupráci s ČCE.

Alexandr Flek – Parabible

Parabible: Tisková zpráva o našem prezidentovi Ježíši z Nošovic je aktuální, místy až provokativní biblickou parafrází. Dávný příběh o Ježíši Nazaretském zasazuje do kulis současného Česka, především ale staví dnešního čtenáře před nově obnažené pointy dávných evangelijních příběhů a výroků. Jak v předmluvě uvádí prof. Martin C. Putna, v Parabibli jde o rozlousknutí jádra biblických textů ze slupky jejich dobového kontextu a o jejich nové „zabalení“ do současné literární formy.

Při každém nákupu nad 500 Kč navíc získáte zdarma knihu anglikánského teologa N. T. Wrighta Překvapivá naděje, přinášející pohled na stále aktuálnější otázky smrti, vzkříšení a obnovy celého stvoření.

Nabídka trvá až do začátku Velikonoc.