Magorské modlitby doprovází magorská trika

Magorské modlitby doprovází magorská trika

V refrénu písně S Magorom zpívá Lucia Piussi „Nasadiť život jako sombréro s Magorom, s Magorom!“ Sombréra na skladě sice (ještě) nemáme, zato trička s Magorom, ta máme hned ve dvojí variantě!

Na festivalu Magorovo Vydří jsme na začátku července křtili dlouho očekávané a úspěšné Magorské modlitby – a aby byla naše i vaše radost úplná, připravili jsme i trika s magorským motivem, autorským linorytem Magdaleny Rutové, doplněným o dvě různá dvojverší z Magorových labutích písní.

Vybrat si můžete z bílorůžové varianty „Je oheň v srdci prázdnoty / Jsi v prázdnotě to, Bože Ty?“ a klasické černobílé „Tolik jsi zblbnul z lahve / že se bojíš říct Jahve?“.

Protože byla trika v rekordním čase vyprodána (takže jste si jich možná ani nestihli všimnout!), museli jsme dotiskovat. Nyní jsou opět dostupná na našem e-shopu.

Píseň Živých kvetů pokračuje a dobře ví, k čemu nás vyzývá… „Nežiť jak funebráci / Pri zemi vo dne, v noci  / Ó, ešte nie sme v pasci / Kým sme ľúbení, sme ľúbení.“ Kéž je nám toho magorské tričko veselou připomínkou!

Video