Už jste si vybrali svou adventní četbu? poradíme vám!

Už jste si vybrali svou adventní četbu? poradíme vám!

Chcete se ponořit do Tajemství Vánoc? Timothy Keller, populární americký autor a pastor, nabízí překvapivé čtení nejznámějšího příběhu dějin. Ale možná je pro vás advent především příležitostí k hlubší modlitbě? Modlitební kniha Ty jsi se mnou vydaná ve spolupráci s ČCE shromažďuje pestrou škálu textů od církevních velikánů po modlitby babiček a studentů. A pokud zůstáváte raději u Knihy knih, máme pro vás sváteční vydání – dárkové provedení Bible21 v eko kůži se zlatou/stříbrnou ořízkou a boxem.

Všechny tři novinky máte možnost pořídit v 20% adventní slevě do první adventní neděle 28. listopadu.

Autor

Timothy Keller: Tajemství Vánoc

Tajemství Vánoc – existuje vůbec ještě? Příběh o Ježíšově narození zná přeci každý zpaměti. Timothy Keller nabízí nové čtení dobře známého vyprávění. To, o čem jsme už tolikrát slyšeli, staví do nového světla a to, co bylo zapomenuté, znovu objevuje. Nabízí se nám možnost znovu zaslechnout dobrou zprávu: Bůh proměňuje svět svou blízkostí, která nikoho nenechává stranou.

V předprodeji s 20% slevou do 28. listopadu 2021. Expedujeme začátkem prosince 2021.

Více

Autor

Ty jsi se mnou

Ty jsi se mnou je modlitební kniha nejen pro evangelíky. Shromažďuje pestrou škálu textů – od modliteb starokřesťanských až po ty zcela současné; modlitby církevních velikánů i modlitby babiček, studentů, nemocných. Průřez církevním rokem i během všedního života. Kniha vychází ve spolupráci s ČCE.

Více

Autor

Bible21 XL Bordeaux a Sky

Bible21 ve velikosti „XL“ je vytištěna mimořádně velkými písmeny. Je tak ideální nejen pro ty, kdo mají potíže se čtením drobnějšího textu, ale i jako rodinná Bible, svatební dar, Bible na kazatelnu či pro veřejné čtení.

Vazba z eko kůže (PU). Zlatá a stříbrná ořízka. Dárkový box.

Více o Bible21 XL Bordeaux

Více o Bible21 XL Sky