Vykradení redakce Biblionu a vaše pomoc

Vykradení redakce Biblionu a vaše pomoc

Drazí a milí, jak už mnozí víte, v noci ze 6. na 7. ledna jsme v Biblionu zažili „tříkrálovou“ loupež. Bible a knihy zůstaly díky Bohu nedotčeny, zloději si ale odnesli náš velký nakladatelský iMac, další elektroniku a kasu. Celková škoda dělá 109.573 Kč.

Chceme vám moc poděkovat za všechny projevy solidarity a nabídky pomoci. Ohromně nás to povzbuzuje a věříme, že tuhle nemilou ránu hned na začátku roku nějak zvládneme — „with a little help from our friends“, jak se zpívá…

Někteří jste vyjádřili zájem finančně nám pomoci a mnozí z vás již tak učinili. Kdo byste se chtěli také přidat, biblioní číslo účtu je 512055590297‬/0100viz kontaktní info na našem webu.

 

Do zprávy pro příjemce prosím napište „DAR“. Jako nezisková organizace vám rádi poskytneme pot

vrzení o daru, které můžete použít pro snížení osobního nebo firemního daňového základu. V takovém případě nám prosím napište na info@biblion.cz, a my už se o vše postaráme.

Samozřejmě nám teď hodně pomůže i každý váš nákup v našem eknihkupectví. Pokud byste např. chtěli pořídit více Biblí pro své přátele, sbor nebo organizaci, můžete využít 50-70% slevy naší misijní nabídky.

O výši vybrané částky vás budeme pravidelně informovat v tomto článku a na našem Facebooku.

Žijeme v porouchaném světě, „kde mol a rez ničí a zloději vykopávají a kradou,“ ale věříme v uzdravení, nápravu a spásu — v nové nebe a novou zemi, „kde mol a rez neničí a zloději nevykopávají ani nekradou“ (Mt 6:19-20). Je úžasné vědět, že v tom jedeme spolu. Ještě jednou moc díky všem! ❤️

Saša, Jana, Luboš a Janek z Biblionu

Celková škoda po krádeži / 109.573 Kč

Částka vybraná k 25. lednu 2021 / 123.711 Kč*

*Informace o vybrané částce budeme pravidelně editovat.